Dit is de fotosite van Emily en Hugo Heijna, hosted by www.bHosted.nl.

Op deze pagina kun je wat van onze persoonlijke gegevens lezen.

We zijn sinds een paar jaar allebei weer enthousiast bezig als amateurfotograaf. Analoog gestart in 1978 met zwartwitfotografie in een eigen natte doka, zijn we op een gegeven moment overgestapt op tekenen en schilderen.
Sinds 2000 zijn we aan de gang gegaan met analoge en digitale fotografie. De opnamen verwerken we digitaal en drukken die altijd zelf af op een Epson 2100 printer. Na 2003 werken we alleen nog digitaal.
Als lid van Fotoclub Ef Elf in IJsselstein hebben we regelmatig contact met andere amateurfotografen en zien we veel werk op clubavonden. Dat levert steeds veel inspiratie op en is mede een uitdaging om zelf ook weer aan de slag te gaan.
Wat ons vooral aanspreekt is het het fotograferen van alledaagse onderwerpen waar je normaal geen aandacht voor hebt en snel aan voorbij loopt. Bij voorkeur gaan we dan ook nog op een meer abstraherende wijze te werk, met nadruk op lijnen, vormen en kleuren.

We laten op deze site graag wat van ons werk zien. Op basis van bepaalde thema’s hebben we een aantal series samengesteld. De nieuwste series staan bovenaan in het menu.

Wij wensen je veel kijkplezier.


Wil je, al of niet anoniem, reageren klik dan HIER.